Mikäli sairastut:

1. Ilmoita sairastumisestasi heti työpaikkasi esimiehelle soittamalla
2. Ilmoita asiasta myös Carrotin yhteyshenkilöllesi tekstiviestitse
3. Toimita sairastodistus Carrotille tuntikirjausjärjestelmän kautta ilman aiheetonta viivästystä

Työterveyshuoltomme on Pihlajalinnassa. Koko henkilöstömme kuuluu työterveydenhuoltomme piiriin. Työsuhteen alussa, 1-6kk, käytössäsi on lakisääteinen työterveyshuoltomme. Voit siis hakea sairaspoissaolotodistuksen omalääkäriltäsi tai sinulle parhaiten sopivalta terveysasemalta. Olet oikeutettu laajennettuun  sairaanhoitotasoiseen työterveyshuoltoon, kun työsuhteesi on kestänyt Carrotilla yhtäjaksoisesti 6kk. Tarvitset työterveyshuoltoomme Pihlajalinnalle maksusitoumuksen ennen kuin voit varata  ajan. Kun sairastut, ota heti yhteyttä Carrot-yhteyshenkilöösi. Hän opastaa sinua ja hoitaa maksusitoumuksen, jotta pääset lääkäriin.

TÄRKEÄÄ! Sairasajanpalkkaan olet oikeutettu toimitettua sairastodistusta vastaan. Otamme sairastodistukset vastaan vain järjestelmämme tuntikirjausten kautta toimitettuna. Liitä sairaspoissasolokirjaukseesi sairastodistus. Poikkeustapauksissa myös omailmoitus etukäteen, ennen työvuoron alkua, poissaolosta hyväksytään. Tämä on voimassa vain jos loppuasiakkaan käyttämä työehtosopimus sen sallii.

TÄRKEÄÄ! Carrotin yhteyshenkilön sekä työpaikkasi esimiehen tulee olla tietoisia poissaolosta heti ensimmäisenä sairaslomapäivänä ennen työvuoron alkua. Kaikissa kysymyksissä poissaoloihin liittyen ole yhteydessä Carrot yhteyshenkilöösi, autamme tarvittaessa!