Aamuksi töihin.

Tunnemme rakentamisen, logistiikan ja teollisuuden toimialat 20 vuoden kokemuksella.

Työnantajalle

Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistamispalveluja. Työllistämme vuosittain tuhansia eri toimialojen osaajia.

Carrot on sitoutunut toimimaan asiakkaittensa, sekä henkilöstönsä parhaaksi. Toimintamme lähtökohtana on saada asiakkaan toiveet ja odotukset, sekä työntekijän ammattitaito kohtaamaan. Palvelemme yrityksiä kokonaisvaltaisesti. Hoidamme henkilöstötarpeenne kuntoon alkaen yksittäisistä kiireellisistä tarpeista, aina isompiin ulkoistuskokonaisuuksiin, tai esimerkiksi tuotantopiikkien tasaamiseen.

Kauttamme saat myös rekrytointipalvelut vaativampiin toimihenkilö hakuihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen. Ymmärrämme myös asiakkaidemme eri tarpeet ja toimialakohtaiset erot.

 

Me olemme Carrot.

Tunnemme rakentamisen, logistiikan ja teollisuuden toimialat 20 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme markkinoiden parasta palvelua, niin asiakkaillemme kuin kauttamme työtä hakeville eri alojen ammattilaisille.

Olemme vastuullinen työnantaja. Keskeiset arvomme, joita noudatamme kaikessa toiminnassamme, ovat asenne, avoimuus ja inhimillisyys. Varmistamme että henkilöstönne on motivoitunutta, informoitua ja huolehdimme työhyvinvoinnista. 

Henkilöstövuokraus

Henkilökuntamme on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun. Työllistämme päivittäin yli 1000 työntekijää asiakasyrityksissämme, ja 20 toimintavuoden aikana olemme työllistäneet yli 30 000 eri alojen osaajaa asiakkaillemme.

Henkilöstöpalvelujen ammattilaisena olemme auktorisoitu Henkilöstöpalvelualan liiton jäsenyritys. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lain mukaisia, vastuullisia ja eettisiä toimintatapoja.

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Helsingin, Hyvinkään, Turun, Tampereen, Oulun, Porin, Rauman, Uudenkaupungin, Laitilan, Vaasan ja Kuopion toimipisteistä.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointi on aikaa vievää ja virheet rekrytoinnissa ovat yritykselle kalliita. Me rekrytoinnin ammattilaisina hoidamme rekrytointiprosessin puolestasi.

Ammattitaitoamme on saada asiakkaan toiveet ja odotukset, sekä työntekijän ammattitaito kohtaamaan. Otamme vastuun rekrytoinnin onnistumisesta, vastuunotto rekrytoinnin onnistumisesta on myös huomioitu hinnoittelumallissamme.

 

Ulkoistuspalvelut

Ulkoistaminen on luottamuksellinen yhteistyöprosessi. Näissä eri palvelukokonaisuuksissa toimimme asiakkaidemme kumppanina. Henkilöstöresursointia koskevat palvelusopimukset ovat luonteeltaan yleensä toistaiseksi voimassaolevia. Sopimuksen mukaan palveluihin voidaan liittää myös muita vastuita kuin henkilöstöresursointi.

Vastuut ja palvelun laajuus sovitaan tapauskohtaisesti. Sopimuksessa vastaamme täysin ulkoistetun liiketoiminnan sujuvuudesta. Hankimme tehtäviä hoitamaan osaavaa henkilöstöä, ja varmistamme sijaiset myös lomien ja sairastapausten ajaksi.

Palvelun laajuudesta, työnjohdosta, sekä henkilöstön työajoista sovimme yhdessä.

Hen­ki­lös­tö­pal­ve­lua­la työl­lis­tää 100 000 työn­te­ki­jää joka vuo­si, mikä on 30 000 hen­ki­lö­työ­vuot­ta. Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Alan liikevaihto oli vuonna 2016 yli 1 Mrd euroa. Vuonna 2016 henkilöstöpalveluyritykset mahdollistivat n. 30 000 henkilötyövuotta, joka on n. 2 % kokonaistyövoimasta. Yhteensä ala toi töitä reilulle 100 000 työntekijälle kattaen lähes kaikki toimialat. (Lähde: Henkilöstöpalvelualojenliitto www.hpl.fi)