Carrot on vastuullinen ja turvallinen työelämän kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistamispalveluja. Työllistämme vuosittain tuhansia eri toimialojen osaajia!

Olemme sitoutuneet toimimaan asiakkaidemme sekä henkilöstömme parhaaksi. Kaikessa toiminnassamme ja arjessamme näkyvät vahvasti arvomme välittäminen, vastuullisuus ja nopeus.  Meille Carrotlaisille tärkeintä on saada asiakkaan toiveet ja odotukset, sekä työntekijän toiveet ja ammattitaito kohtaamaan. Työllistämme päivittäin yli 1000 työntekijää asiakasyrityksissämme, ja yli 20 toimintavuoden aikana olemme työllistäneet yli 40 000 eri alojen osaajaa asiakkaillemme. Carrottilaisia työskentelee päivittäin mm. teollisuuden, logistiikan, rakennuksen, toimiston, IT sekä asiakaspalvelun toimialoilla. Yli 20 vuoden kokemuksella me ymmärrämme asiakkaidemme eri tarpeet, ja myös asiakkaidemme toimialakohtaiset erot. Ymmärrämme asiakkaidemme arkea ja toimintaympäristöä, siksi osaamme myös löytää asiakkaillemme töihin oikeat ihmiset!

Palvelemme yrityksiä kokonaisvaltaisesti, tavoitteenamme on olla paras kumppani asiakkaillemme. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa alkaen yksittäisistä kiireellisistä tarpeista aina isompiin ulkoistuskokonaisuuksiin. Saat meiltä apua myös esimerkiksi tuotantopiikkien tasaamiseen ja kesätöihin. Kauttamme voit tilata myös tilapäistä kiireapua, vaikka vain yhdeksi työpäiväksi. Ymmärrämme Carrotilla, että tänä päivänä voi olla vaikeaa löytää ammattilaisia tietyille toimialoille. Me rekrytoinnin ammattilaisina löydämme työntekijät, ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Kauttamme saat myös kattavat rekrytointipalvelut vaativampiin toimihenkilöhakuihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista, ja ketterät toimintamallimme takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Carrot -konserni tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita, sekä toimii strategisena HR-kumppanina asiakkailleen. Carrot on yrittäjävetoinen yhtiö ja se toiminut jo vuodesta 1998.