Carrotlaiset

Carrot Henkilöstöpalvelut on Suomessa valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka on
perustettu v. 1998. Luotettavana työnantajana noudatamme aina alakohtaisia työehtosopimuksia
sekä kuulumme Henkilöstöpalvelualanyritysten liittoon (HPL), jonka kattojärjestönä on Elinkeinoelämän
keskusliitto (EK).

Toimimme työsuhteessasi juridisena työnantaja, hoitaen palkanmaksusi, lakisääteisen työterveyshuollon,vakuutukset ym. työnantajavelvoitteet. Työnjohto ja käytännön ohjeistukset työhösi tulevat asiakasyritykseltämme jossa työskentelet. Pyydä aina asiakkaalle ensimmäistä kertaa mennessäsi, että esimiehesi selvittää sinulle työstä ja työympäristöstä sinun turvallisuudelle ja terveydellesi mahdollisesti aiheutuvia haitta- ja vaaratekijöitä.

Löydät työntekijät osiosta oleellista tietoa koskien työsuhdettasi. Mikäli Sinulle herää kysymyksiä voit aina olla yhteydessä Carrotin yhteyshenkilöösi!

Menestystä työssäsi toivottaa Carrotin väki!

Sami ja Aleksi löysivät oppisopimuksella uuden ammatin

Sami Ketola ja Aleksi Korkeakoski kouluttautuivat uuteen ammattiin Carrotin ja TelineKatajan tarjoaman oppisopimuksen avulla. Nyt he kokoavat rakennustelineitä ja sääsuojia, ja kertovat, että vuokratyö voi tarjota mainettaan parempia vaihtoehtoja uusiin alkuihin.

Lue lisää

Carrot Facebookissa:

 

4 weeks ago

Carrot

Lokakuun työntekijäksemme on palkittu Oulusta jo 3 vuoden uran Carrotin palveluksessa tehnyt Jukka Soronen. Asenne +10! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Carrot

Carrotin Helsingin toimistolla saattaa haastatteluun tulijaa olla vastassa myös yksi aivan erityinen rekrytoinnin ammattilainen. Katso videolta Säteen (joka on muuten ihan oikeasti palkittu sankarikoira) seikkailut erään työpäivän aikana. #aamuksitöihin #carrot #kuntyösopiielämään #unelmaduuni #töitä #urapolku #työpaikka #sankarikoirasäde

Duunitori
Säde on työn sankarikoira, joka ihastuttaa vierailijoita henkilöstöpalveluyritys Carrotin Helsingin toimistolla. 🐶Kävimme seuraamassa Säteen vauhdikasta työpäivää eräänä alkusyksyisenä päivänä. Mihin kaikkialle Säteen tassut pääsivät tepastelemaan Carrotin matkassa?

Oletko etsimässä töitä? Tutustu työmahdollisuuksiin Carrotilla: carrot.duunitori.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Carrot

Tässä meidän onnellinen palkinnon voittaja!
Kuulemma oikeaan osoitteeseen liput menevät, kun miesystävä oli harmitellut kun kaikki liput loppuunmyyty illan matsiin. Hymy herkässä eikä suotta! Kyseisessä matsissa jäädytetään Kimmo Kuhdan pelinumero! Wau mikä viikonlopun aloitus onneksi olkoon vielä Sirpa!! ☺️
Kuvan julkaisuun on pyydetty lupa.
#carrot #paitakattoon #kimmokuhta
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Carrot

🥕🥕🥕Kilpailun aika!🥕🥕🥕
Tässä on 3kpl lippuja 26.10 HIFK-TAPPARA peliin ja haluamme jakaa nämä jollekkin onnekkaalle! Tykkää tai jaa mutta vähintään KOMMENTOI kenet veisit katsomaan peliä?

Voittaja arvotaan kommentoijien kesken 26.10 klo 11 ja liput on noudettava Helsingin toimistoltamme saman päivän klo 15 mennessä!

Arpaonnea!!

Facebook ei ole mukana arvonnassa.
... See MoreSee Less

View on Facebook