Tervetuloa Carrot- perheeseen!

Olemme sitoutuneet toimimaan henkilöstömme parhaaksi. Olet työntekijänämme meille tärkeä. Kaikessa toiminnassamme ja arjessamme näkyvät vahvasti arvomme välittäminen, vastuullisuus ja nopeus. Me Carrotilla olemme työnantajasi, hoitaen palkanmaksusi, lakisääteisen työterveyshuollon, vakuutukset ym. työnantajavelvoitteet. Meitä Carrotlaisia työskentelee päivittäin mm. teollisuuden, logistiikan, rakennuksen, toimiston, IT- sekä asiakaspalvelun toimialoilla.

Löydät työntekijät osiosta oleellista tietoa koskien työsuhdettasi. Mikäli Sinulle herää kysymyksiä voit aina olla yhteydessä Carrotin yhteyshenkilöösi! Olemme täällä sinua varten, auttamassa kaikessa, jotta viihdyt ja menestyt työssäsi. Kauttamme löytyy myös erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia vaihtaa toiseen toiveidesi mukaiseen työhön, jos olet miettimässä työpaikan vaihtoa ja uusi urapolku tai ammatti kiinnostaa. Ole aina yhteydessä Carrotin yhteyshenkilöösi, niin kartoitetaan yhdessä työelämäsi seuraavat askeleet.

Työnjohto ja käytännön ohjeistukset työhösi tulevat asiakasyritykseltämme, jossa työskentelet. Pyydä aina asiakkaalle ensimmäistä kertaa mennessäsi, että esimiehesi vielä selvittää sinulle työstä ja työympäristöstä sinun turvallisuudelle ja terveydellesi mahdollisesti aiheutuvia haitta- ja vaaratekijöitä. 

Me Carrotlaiset olemme täällä sinua varten. 

Menestystä työssäsi toivottaa koko Carrot- perhe!