Carrotlaiset

Carrot Henkilöstöpalvelut on Suomessa valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka on
perustettu v. 1998. Luotettavana työnantajana noudatamme aina alakohtaisia työehtosopimuksia
sekä kuulumme Henkilöstöpalvelualanyritysten liittoon (HPL), jonka kattojärjestönä on Elinkeinoelämän
keskusliitto (EK).

Toimimme työsuhteessasi juridisena työnantaja, hoitaen palkanmaksusi, lakisääteisen työterveyshuollon,vakuutukset ym. työnantajavelvoitteet. Työnjohto ja käytännön ohjeistukset työhösi tulevat asiakasyritykseltämme jossa työskentelet. Pyydä aina asiakkaalle ensimmäistä kertaa mennessäsi, että esimiehesi selvittää sinulle työstä ja työympäristöstä sinun turvallisuudelle ja terveydellesi mahdollisesti aiheutuvia haitta- ja vaaratekijöitä.

Löydät työntekijät osiosta oleellista tietoa koskien työsuhdettasi. Mikäli Sinulle herää kysymyksiä voit aina olla yhteydessä Carrotin yhteyshenkilöösi!

Menestystä työssäsi toivottaa Carrotin väki!

Sami ja Aleksi löysivät oppisopimuksella uuden ammatin

Sami Ketola ja Aleksi Korkeakoski kouluttautuivat uuteen ammattiin Carrotin ja TelineKatajan tarjoaman oppisopimuksen avulla. Nyt he kokoavat rakennustelineitä ja sääsuojia, ja kertovat, että vuokratyö voi tarjota mainettaan parempia vaihtoehtoja uusiin alkuihin.

Lue lisää

Carrot Facebookissa:

 

3 days ago

Carrot

🥕🥕🥕Kilpailun aika!🥕🥕🥕
Tässä on 3kpl lippuja 26.10 HIFK-TAPPARA peliin ja haluamme jakaa nämä jollekkin onnekkaalle! Tykkää tai jaa mutta vähintään KOMMENTOI kenet veisit katsomaan peliä?

Voittaja arvotaan kommentoijien kesken 26.10 klo 12 ja liput on noudettava Helsingin toimistoltamme saman päivän klo 16 mennessä!

Arpaonnea!!

Facebook ei ole mukana arvonnassa.
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Carrot

Meidän toimistokoirat Säde & Elvis toivottaa mukavaa viikonloppua! #aamuksitöihin ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Carrot

Heippa! Meitä Carrotlaisia löytyy tänään keskiviikkona sekä torstaina Oulusta Work 2018 tapahtumasta! Saa käydä jututtamassa sekä osallistumassa arvontaan 🙂 #Carrot #aamuksitöihin
www.pohjois-suomenmessut.fi/tapahtuma/work-2018-oulu/
... See MoreSee Less

View on Facebook