Tule tekijöiden joukkoon

Carrot on nopein tie rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan töihin.

TYÖNHAKIJALLE

Tarjoamme markkinoiden parasta palvelua niin asiakkaillemme, kuin kauttamme työtä hakeville eri alojen ammattilaisille. Toimintamme lähtökohtana on saada asiakkaan toiveet ja odotukset, sekä työntekijän ammattitaito kohtaamaan.

Olemme vastuullinen työnantaja, keskeiset arvomme joita noudatamme kaikessa toiminnassamme ovat asenne, avoimuus ja inhimillisyys. Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana. Yhdistämme hyvät työpaikat ja tekijät.

Kauttamme löydät mielenkiintoisia työtehtäviä teollisuuden, logistiikan, rakennuksen, toimiston sekä asiakaspalvelun toimialoilla.  Työllistämme päivittäin yli 1000 työntekijää asiakasyrityksissämme ja 20 toimintavuoden aikana olemme työllistäneet yli 30 000 eri alojen osaajaa asiakkaillemme.

Tartu toimeen!

Henkilöstövuokraus on mahdollisuus nopeaan työllistymiseen. Vuokratyöntekijätutkimuksen mukaan lähes joka neljäs työntekijä sai töitä kolmessa päivässä henkilöstöpalveluyrityksen kautta.

Reilulle kahdelle kolmasosalle työtä järjestyi alle kahdessa viikossa. (Vuokratyöntekijätutkimus: www.hpl.fi)

 

 

Me olemme Carrot.

Olemme nopein tie rakentamisen, logistiikan ja teollisuuden töihin. Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella satoja yrityksiä, ja etsimme sinulle puolestasi toiveitasi vastaavan työn.

Meille on tärkeää että viihdyt työssäsi. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, kehitämme urapolkuasi yhdessä ja järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia.

Aamuksi töihin.

Asiakasyrityksemme tarvitsevat jatkuvasti useiden alojen osaavia työntekijöitä. Yritykset myös rekrytoivat kauttamme usein työntekijöitämme vakituisiin työsuhteisiin vuokra-ajan jälkeen.

Teemme myös suorarekrytointeja asiakkaillemme, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Meillä on jatkuvasti avoinna useita erilaisia työtehtäviä lyhempi kestoisista pidempiaikaisiin, sekä vakituisiin työtehtäviin.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Onko kaikki työ vain lyhytaikaista pätkä- tai keikkatyötä?
Vastaus: Työhaastattelussa työnhakijan kanssa käydään yhdessä läpi onko haussa vakituinen vai määräaikainen työsuhde, sekä keikka- vai kokoaikainen työ. Suuri osa työsuhteistamme ja työpaikoistamme on vakituisia työsuhteita, sekä kokoaikaista työtä. Meidän kautta löytyy myös toki sopivaa vuorotyötä osa-aikaisille, esim. opiskelijoille tai kesätyöntekijöille.

Kysymys: Miksi hakisin työpaikkaa rekrytointialan yrityksen kautta?
Vastaus:  Työnhakukin voi olla kokopäivähommaa. Olemme rekrytoinnin ammattilaisia ja etsimme sinulle toiveitasi vastaavan työn puolestasi! Kauttamme rekrytoidaan yrityksiin vuosittain satoja työntekijöitä vakinaisiin työsuhteisiin. Sen lisäksi työllistämme vakituisesti joka päivä yli tuhat työntekijää. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Kun jätät meille yhden hakemuksen etsimme sinulle satojen avoimien työpaikkojen joukosta juuri sen oikean!

Kysymys: Miten palkkani määritetään?
Vastaus: Palkkaus perustuu aina työehtosopimuksiin, sekä niissä määriteltyihin palkkaukseen liittyviin ehtoihin. Olemme vastuullisesti toimiva yritys, sekä Palvelutyönantajaliiton jäsen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme työehtosopimuksia ja lakeja. Usein maksamme kuitenkin työehtosopimuksia parempaa palkkaa. Erikoisammattitaidon, reippaan ja tunnollisen asenteen, tai kokemuksen mukaisesti palkkausta nostetaan työsuhteen edetessä.

Kysymys: Miten osaamisestani huolehditaan Carrotilla?
Vastaus: Kehitämme työntekijöidemme urapolkua säännöllisesti erilaisilla menetelmillä, sekä järjestämme koulutuksia. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti, sekä halutessasi vaihtamaan tehtäviä kiinnostuksesi mukaan enemmän kokemusta vaativiin tehtäviin ja etenemään urallasi.