12.1.2023 Blogi

Kesätyöpaikkamme avautuvat hakuun pian – Juuri sinun näköisesi kesätyöpaikka henkilöstövuokrauksen kautta!

Kesän 2023 kesätyöpaikat avautuvat hakuun alkuvuodesta ja kesätyöhaku on vilkkaimmillaan helmi-maaliskuussa. Jättämällä hakemuksen Carrotille ovat kaikki avoimet kesätyöpaikkamme ulottuvillasi vain yhdellä työhakemuksella! Voit jättää avoimen kesätyöhakemuksen ja kertoa millaista työtä etsit, tai hakea vain johonkin tiettyyn kiinnostuksesi herättäneeseen kesätyöhakuumme. Meille Carrotilla on tärkeää, että työ sopii elämään, ja Carrotin kautta löydätkin juuri sinun kesäsuunnitelmiisi sopivan kesätyön:

  • Jos toiveissasi on jättää aikaa myös lomailulle, voit työskennellä joustavasti osa-aikaisesti tai vain osan kesää.
  • Jos toiveissasi on tienata mahdollisimman paljon kesän aikana ja kerryttää kokemusta, monissa kesätyöpaikoissamme voi työt aloittaa jo keväällä, työskennellä koko kesän ja jatkaa syksyllä – Opintojen ohella tai täysipäiväisesti.
  • Jos tahdot kokemusta monenlaisista erilaisista tehtävistä, voit kesän aikana työskennellä kauttamme eri asiakasyrityksissämme ja eri työtehtävissä.
  • Jos olet kiinnostunut viettämään kesän uudella paikkakunnalla, kauttamme tavoitat alueen työmahdollisuudet.
  • Joissakin kesätyöpaikoissamme on myös mahdollisuus suorittaa samalla opintoihisi kuuluva harjoittelu kesän aikana!

Jätä hakemus ja kartoitetaan yhdessä juuri sinulle sopivin kesätyöpaikka. Nappaa talteen Carrotin vinkit kesätyönhakuun:

  1. Ole ajoissa: ensimmäiset kesätyöpaikat täytetään jo helmikuussa!
  2. Hae työpaikkoja avoimin mielin: Kesätyö on loistava mahdollisuus kokeilla eri alojen töitä. Kaikki kokemus on tärkeää, laajentaa osaamistasi, luo sinulle kontaktiverkostoa tulevaisuutta ajatellen, ja vie sinut askeleen lähemmäksi unelmiesi työtä.
  3. Panosta hakemukseesi: Usein kesätyöpaikoissa aiempi kokemus ei ole tärkeintä, vaan reipas asenne ja halu oppia. Tuothan sen esille jo työhakemuksessasi!
  4. Muistathan olla puhelimitse tavoitettavissa ja vastata myös tuntemattomiin numeroihin.

Onnea kesätöiden hakuun toivottaen,

Carrot