1.
Jätä työhakemus jopa 2 minuutissa
2.
Kaikki hakemukset käsitellään
3.
Hakuprosessi etenee nopeasti
4.
Kohti uutta työpaikkaa!
Uusimaa
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi
Satakunta
Pohjanmaa
Keski-Suomi
Pohjois-Suomi
Poista valinnat
113 hakutulosta
Avoin kesätyöhaku: kesäksi töihin Carrotille!
Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Avoin kesätyöhaku: kesäksi töihin Carrotille!

Hei, juuri sinä!

Me etsimme Pirkanmaan alueelle asiakkaillemme kesän ajaksi reippaita kesätyöntekijöitä eri aloille. Asiakkaamme työllistävät kauttamme työntekijöitä teollisuudesta varastoon ja meidän tavoitteenamme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin paikkoihin!

Mistä on kyse?

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja asiakkaamme etsivät reippaita ja energisiä kesätyöntekijöitä vahvistamaan rivejään. Tarjoamme kesätöitä jo keväästä lähtien pitkälle syksyyn, sekä lyhyempiä työsuhteita viikoista päiviin tilanteesi mukaan. Hyvillä työntekijöillä on ollut useasti myös mahdollisuus jatkaa töissä kesäkauden päätyttyä.

Tämä on avoin kesätyöhaku ja tähän työpaikkailmoitukseen voit jättää hakemuksen mielesi mukaan, hait sitten varastotyöntekijän, ravintolatyöntekijän, pakettiautonkuljettajan tai hitsaajan yms. kesätyöpaikkaa. Kerro hakemuksessasi meille, minkälaista työtä etsit, mikä on toivottu työmatka-alueesi ja missä vuoroissa voit työskennellä, niin me etsimme sinulle sopivan työn. Etsimämme kesätyöntekijät ovat luotettavia, itsenäisen työotteen omaavia ja aurinkoisella asenteella varustettuja, joilta löytyy oikea asenne työtä kohtaan.

Jätä hakemus, jossa kerrot toiveesi kesätyöpaikkasi suhteen, niin jutellaan ja kartoitetaan yhdessä osaamistasi ja toiveitasi vastaavaa työtä!

Kuinka haen Carrotille?

Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin jättänyt hakemuksen Carrotille, voit hakemuslomakkeen kautta myös kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja päivittää aiempaa hakemuspohjaasi hakeaksesi tähän työpaikkaan. Carrotille työhakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa. Kartoitamme osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin, sekä koko elämän mittaisia urapolkuja!

Jos sinulla on kysyttävää työpaikkoihimme, työnhakuun tai palveluihimme liittyen, löydät yhteystietomme osoitteesta www.carrot.fi

Nähdään Carrotilla!

Carrot on nopea, välittävä ja vastuullinen työelämän kumppani, jonka tärkeimpänä tavoitteena on olla luomassa hyvää työelämää kaikille. Tarjoamme valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita sekä toimimme strategisena HR-kumppanina asiakkaillemme. Carrot on toiminut vuodesta 1998.

Carrot – Muuttuvan työelämän asiantuntija

Hae paikkaa