1.
Jätä työhakemus jopa 2 minuutissa
2.
Kaikki hakemukset käsitellään
3.
Hakuprosessi etenee nopeasti
4.
Kohti uutta työpaikkaa!
Uusimaa
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi
Satakunta
Pohjanmaa
Pohjois-Suomi
Poista valinnat
164 hakutulosta
Palvelutiskimyyjä
Kaarina, Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

Palvelutiskimyyjä

Etsimme Turun keskustan alueelle ammattitaitoisia asiakaspalvelutaitoisia palvelutiskimyyjiä. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä tai olet esim. ammatiltasi kokki.

Carrotin palvelutiskityöntekijänä pääset työskentelemään mukavaan työyhteisöön päivittäistavarakauppaan. Työ on vahvasti myynnillistä ja sisältää palvelutiskimyyjän tehtäviä.

Hakijoilta toivommekin aiempaa kokemusta lihoista, kaloista ja fileroinnista, sekä myynnillistä asennetta ja kokemusta myyntityöstä.

Kuinka haen Carrotille?

Työhakemuksen jättäminen Carrotille on helppoa ja nopeaa. Jätä hakemus oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin hakenut töitä Carrotilta, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi ja päivittä aiempaa hakemustasi. Saat yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä mahdollisuuden koko elämän mittaiseen urapolkuun!

Tarvittaessa lisätietoja tästä työpaikasta saat soittamalla Johanna Laiholle numeroon 040 809 4999, ark. klo 9-15. Muissa yleisissä kysymyksissä tavoitat meidät chatista osoitteesta www.carrot.fi (ark. klo 8-16).

Nähdään Carrotilla!

Meille on erityisen tärkeää, että viihdyt työssäsi. Tarjoamme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut, sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Päämääränämme on löytää koulutustasi ja kokemustasi vastaava, toiveidesi mukainen työ, joka sopii elämääsi.

Carrot on kotimainen henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluihin keskittynyt yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1998, pääomistajana on Panostaja Oyj.

Carrot – Muuttuvan työelämän asiantuntija

Hae paikkaa

Trukkihuoltomekaanikko
Turku, Varsinais-Suomi

TRUKKIHUOLTOMEKAANIKKO

Etsimme asiakkaallemme Turkuun raskaan kaluston huoltomekaanikkoa, jolta luonnistuisi trukkien huollot. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta alan hommista. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme on Suomen johtavia ammattitason trukkimyynnin ja logistisen alan palvelutalo.

Kuinka haen Carrotille?

Työhakemuksen jättäminen Carrotille on helppoa ja nopeaa. Jätä hakemus oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin hakenut töitä Carrotilta, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi ja päivittä aiempaa hakemustasi. Saat yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä mahdollisuuden koko elämän mittaiseen urapolkuun!

Tarvittaessa lisätietoja tästä työpaikasta saat soittamalla Johanna Laiholle numeroon 040 809 4999, ark. klo 9-15. Muissa yleisissä kysymyksissä tavoitat meidät chatista osoitteesta www.carrot.fi (ark. klo 8-16).

Nähdään Carrotilla!

Meille on erityisen tärkeää, että viihdyt työssäsi. Päämääränämme on löytää koulutustasi ja kokemustasi vastaava, toiveidesi mukainen työ. Tarjoamme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut, sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia; kauttamme pääset kehittymään urapolullasi!

Carrot on kotimainen henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluihin keskittynyt yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1998, pääomistajana on Panostaja Oyj.

Carrot – Muuttuvan työelämän asiantuntija

Hae paikkaa

Kokoonpanija/raskaskoneasentaja
Laitila, Mynämäki, Turku, Varsinais-Suomi

KOKOONPANIJA/RASKASKONEASENTAJA

Asiakkaamme etsii vakituiseen työsuhteeseen kokoonpanijoita / raskaskoneasentajia Turun alueelle. Työ on kaivoskoneiden osakokoonpanoa. Hydrauliikka on sinulla entuudestaan tuttua. Kokoonpanossa on paljon hydrauliiikkaletkujen ja putkien asennusta ja yhteenliittämistä. Konepiirustuksia tulee osata lukea, kokemus koneiden kasaamisesta tai kaivosteollisuuden koneista on eduksi.

Työ on 2-vuorotyötä. Iltavuorossa tehdään ma-to 10 tuntisia päiviä, jotta perjantai iltavuorossa vapaa. Työ alkaa joulukuun 2021 puolin välin tienoilla. Työtä on tarjolla ainakin puolisen vuotta.

Kuinka haen Carrotille?

Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin jättänyt hakemuksen Carrotille, voit hakemuslomakkeen kautta myös kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja päivittää aiempaa hakemuspohjaasi hakeaksesi tähän työpaikkaan. Carrotille työhakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa, ja olemme yhteydessä kaikkiin työhakemuksen jättäneisiin. Kartoitamme osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin, sekä koko elämän mittaisia urapolkuja!

Tarvittaessa lisätietoja tästä työpaikasta saat soittamalla Johanna Laiholle numeroon 040 809 4999, ark. klo 9-15.

Muissa yleisissä työnhakuun tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä tavoitat meidät chatista osoitteesta www.carrot.fi (ark. klo 8-16).

Nähdään Carrotilla!

Carrot on nopea, välittävä ja vastuullinen työelämän kumppani, jonka tärkeimpänä tavoitteena on olla luomassa hyvää työelämää kaikille. Tarjoamme valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita sekä toimimme strategisena HR-kumppanina asiakkaillemme. Carrot on toiminut vuodesta 1998 ja pääomistajana on Panostaja Oyj.

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut, sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia, ja kauttamme pääset kehittymään urapolullasi! Meille on erityisen tärkeää, että viihdyt työssäsi. Yhteisenä päämääränämme on löytää Sinulle koulutustasi ja kokemustasi vastaava, toiveidesi mukainen mielekäs työ. Meillä on jatkuvasti avoinna useita erilaisia työtehtäviä lyhyempikestoisista pidempiaikaisiin, sekä vakituisiin työtehtäviin.

Carrot – Muuttuvan työelämän asiantuntija

Hae paikkaa

Työhön osallistuva tuotannon esihenkilö
Lempäälä, Pirkanmaa

Työhön osallistuva tuotannon esihenkilö (Lempäälä)

Kiinnostaako sinua työympäristönä kasvava yritys, jonka toiminnalla on myös kansainvälinen ulottuvuus? Oletko elementissäsi tuotannon ympäristössä? Etsitkö työtä, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti aiempaa osaamistasi niin tuotannon optimoinnissa kuin myös esihenkilöllisissä tehtävissä?

Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lempäälään Työhön osallistuvaa tuotannon esihenkilöä yritykseen, jonka missiona on kehittää maailman paras pakkauskonsepti, ja jonka jokapäiväistä toimintaa ohjaavat arvot vastuullisuus, innovatiivisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys.

Boxon Oy on Lempäälässä, Kuopiossa, Vaasassa ja Helsingissä toimiva pakkausalan kasvuyritys. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön älykkäitä pakkaus- ja merkintäratkaisuja täydellä jäljitettävyydellä, mikä kasvattaa pakkausvirran arvoa tilauksesta toimitukseen. Tuotevalikoimamme kattaa koko pakkausprosessin – pakkauslinjoista ja koneista itse pakkauksiin, suljentaan, käärintään sekä merkintään. Innovatiivisena moniosaajana kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme tarpeisiin. Aito kumppanuus ja hyvä palvelu ovat meille kunnia-asia. Toimimme sekä kansainvälisillä että kotimaan markkinoilla ja olemmekin alan ainoa toimija, joka pystyy palvelemaan globaaleja yritysjättejä sekä paikallisia asiakkaitamme samanaikaisesti, aina korkeasta laadusta huolehtien. Tavoitteenamme on olla viiden vuoden kuluttua markkinajohtajan asemassa. Kasvun myötä olemme perustaneet verkkokaupan, mikä tarkoittaa merkittävää muutosta myös myynnin toimenpiteisiin sekä asiakaspalvelumalliimme. Muutosten myötä olemme tunnistaneet tarpeen lisäkäsille, sillä nyt tähtäämme todelliseen kasvuun!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisessa tuotanto- ja esihenkilötyön roolissa, osana eteenpäin katsovaa ja tavoitteellista työporukkaa. Boxonilla pääset tarjoamaan lisää arvoa asiakkaille kattavilla pakkausratkaisuilla, työskennellen merkittävien suomalaisten yritysten parissa.

Työtehtäviisi tuotannon suorittavana työntekijänä sekä esihenkilönä kuuluu myös uuden tuotantolinjan toiminnan kehittäminen. Yhdessä tuotannon tiimin kanssa pääsette luomaan markkinoiden parasta pakkauskonseptia. Lähitiimiisi kuuluvat tuotantopäällikkö sekä kuuden tuotannon työntekijän tiimi. Rooli on organisaatiossa uusi, ja tulet vähitellen ottamaan vastuullesi osan tuotantopäällikön nykyisistä työtehtävistä.

Tehtävään soveltuu aikaansaava tekijätyyppi, jolla on näkemystä tuotannon kehittämiseen ja halua jatkuvasti kehittää toimintaa. Sinulle on kunnia-asia pystyä palvelemaan asiakkaita markkinoiden parhaalla konseptilla, josta voit aidosti olla ylpeä. Oppimis- ja kehittymishalun lisäksi omaat näkemystä moderniin tapaan johtaa tuotantotyötä työhön osallistuvana esihenkilönä.

Etsimällämme osajalla on jo aiempaa kokemusta erilaisista tuotannon tehtävistä, tietämystä erilaisista tuotantokoneista sekä mahdollisesti myös tuotantolinjan kehittämiseen liittyvää kokemusta. Lisäksi kuulisimme mieluusti, millaisen tiimin esihenkilötehtävissä olet aiemmin työskennellyt, mitä tehtäväkenttiä aiemmat positiot ovat sisältäneet ja mitkä niistä kiinnostavat sinua eniten.

Toivomme lisäksi hakijoilta:

  • Avointa ja ystävällistä kommunikointityyliä sekä halua toimia tiimissä
  • Kiinnostusta uusiin asioihin ja valmiutta jatkuvaan kehittymiseen
  • Järjestelmällistä otetta työntekoon
  • Itseohjautuvuutta
  • Stressinsietokykyä
  • Joustavuutta

Arvomme, asiakaslähtöisyys ja ratkaisukeskeinen lähestyminen ovat kaiken tekemisemme keskiössä – Kuuluvathan nämä myös sinun tapaasi työskennellä?

Tämä rooli tarjoaa sinulle keskeisen position kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa ja haastamaan sekä kehittämään itseäsi. Tukenasi on osaava tiimi. Työnantajana olemme vastuuntuntoinen, sopivassa määrin vaativa ja kehitysorientoitunut. Työntekijöidemme hyvinvointi ja koulutus on meille tärkeää. Yrityksemme on parhaillaan isossa murroksessa, mutta panostamme osallistavaan johtamiseen ja korkeaan työtyytyväisyyteen erityisesti muutoksen keskellä. Boxonin tiimi koostuu palveluhaluisista, huumorintajuisista ja itsenäisistä tekijöistä. Me tarjoamme työntekijöillemme joustavan työajan. Työyhteisössämme henkilöstön pysyvyys ja tyytyväisyys on huippuluokkaa!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian, huomioiden tarvittavat siirtymäajat.

Joko haluat jättää hakemuksen? Jätä hakemus heti oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaikaa on 9.12.2021 klo 23 saakka. Haethan kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää myös ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan liittää hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi.

Jos ennen hakemuksen jättämistä haluat keskustella tarkemmin tästä roolista, vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Rekrytointiprosessin hoitaa Boxonin puolesta Carrot, ja työsuhde alkaa suoraan rekrytoivassa yrityksessä.

Luottamukselliset tiedustelut arkisin klo 10-12 / Maikku Lehtonen 040-689 9111 tai voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön: marjaana.lehtonen@carrot.fi.

Carrot tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstövuokraus‐, rekrytointi‐ ja ulkoistuspalveluita sekä toimii strategisena HR‐kumppanina asiakkailleen. Carrot on toiminut henkilöstöpalvelualalla vuodesta 1998. Carrot on nopea, välittävä ja vastuullinen työelämän kumppani, jonka tärkeimpänä tavoitteena on olla luomassa hyvää työelämää kaikille.

Carrot ‐ Kun työ sopii elämään!

Hae paikkaa