Vuorokaudessa työhaastatteluun ja 3 muuta syytä hakea Carrotille

Oletko miettinyt, voisiko työnhaku olla hieman helpompaa? Henkilöstöpalveluyritys Carrot on ottanut asiakseen löytää jokaiselle työntekijälleen sen täydellisen työpaikan nopeammin, helpommin ja inhimillisemmin. Tässä neljä eri syytä, miksi työ Carrotilla voisi olla sinulle sopiva vaihtoehto ja miten Carrot voi auttaa sinua löytämään juuri sen toiveitasi vastaavan työn.

Tämä artikkeli on toteutettu Duunitorin haastattelun pohjalta yhteistyössä henkilöstöpalveluyritys Carrotin kanssa.

Katso avoimet paikat

1 Voit lopettaa hakemuksien kirjoittamisen – rekrytoija löytää sinulle sopivan työpaikan

Työn hakeminen voi helposti viedä kokopäivätyön verran aikaa. Henkilöstöpalveluyritys voikin olla avain työpaikan löytämiseen helpommin – ilman sitä satojen hakemuksien kirjoittamista ja lähettämistä.

”Me olemme rekrytoinnin ammattilaisia, ja tehtävänämme on etsiä sinulle toiveitasi vastaava työ puolestasi”, kertoo maan suurimpiin kuuluvan henkilöstopalveluyritys Carrotin kehitysjohtaja Tessa Koivunen.

Carrotille jätät siis vain yhden hakemuksen, jonka jättö tapahtuu kevyimmillään vain 2 minuutissa – jättämällä nimesi ja yhteystietosi. Carrotilla kaikki hakijat myös haastatellaan. Haastatteluajan voi myös varata tarvittaessa suoraan nettisivujen chatin kautta.

Haastattelussa kartoitetaan kokemustasi, toiveitasi ja elämäntilannettasi. Tämän jälkeen rekrytoija etsii satojen työpaikkojen joukosta sen sinulle sopivan.

Työpaikkojen tarjontaa nimittäin Carrotilla riittää. Yritys työllistää päivittäin yli tuhat työntekijää – suurimmaksi osaksi rakentamisen, teollisuuden ja logistiikka-alan töihin.

Iso osa työllistyy vakituisiin, kokoaikaisiin töihin. Osa-aikaiset ja keikkatyöt muodostavat pienemmän osan rekrytoinneista, mutta ne ovat erityisesti opiskelijoiden ja kesätyöntekijöiden suosiossa.

Carrotilta löytyy myös erilaisia ratkaisuja oman osaamisen kehittämiseen esim. oppisopimuksen tai muun koulutuksen kautta.

Lue miten telineasentajat Sami Ketola ja Aleksi Korkeakoski kouluttautuivat uuteen ammattiin Carrotin ja TelineKatajan tarjoaman oppisopimuksen avulla: Sami ja Aleksi löysivät oppisopimuksella uuden ammatin – ”vähemmän koulua, enemmän töitä”

Peter työskentelee Carrotilla kirvesmiehenä. Peterille ollaan suunniteltu henkilökohtainen urapolku Carrotilla yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa, ja hän opiskeleekin tällä hetkellä työnjohtajaksi.

2 Voit työllistyä myös suoraan asiakasyritykselle

Carrot tekee myös satoja suorarekrytointeja asiakasyrityksilleen vuosittain, Tessa kertoo. Tämä tarkoittaa, että voit työllistyä suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille. Carrotin osuus on tällöin hoitaa työnhaku- ja haastatteluprosessi.

”Usein asiakkaamme myös vakinaistavat meidän kautta jonkin aikaa asiakkaalla töissä olleet työntekijät”, Tessa mainitsee.

Vuokratyö toimiikin usein hyvänä väylänä työkokemuksen kerryttämiseen ja oman osaamisen näyttämiseen.

”Meidän kautta pääset näyttämään osaamisesi useisiin eri yrityksiin ja valitsemaan itsellesi sopivan työn. Tarjoamme Carrotilla erilaisia polkuja, joiden avulla saat halutessasi uusia haasteita tai kehittymismahdollisuuksia”, Tessa jatkaa.

Carrotin rekrytoijien tehtävänä on löytää jokaiselle se oikea työpaikka, joka vastaa heidän toiveitaan ja elämäntilannettaan.

3 Ehdit nauttimaan myös vapaa-ajasta ilman työhuolia

Tessa korostaa Carrotin arvojen merkitystä kertoessaan yrityksen toiminnasta. ”Meille vastuullisuus, avoimuus ja inhimillisyys ovat ehdottoman tärkeitä.”

Tästä syystä Carrotille on tärkeää, että työntekijät ehtivät nauttimaan myös vapaa-ajastaan, ja että työ joustaa muun elämän mukana.

”Aikaisemmin työnantajat määrittelivät työn tekemisen, nykyään sen tekevät työntekijät. Nykypäivänä työn pitää sopia elämään. Työstä ei myöskään haluta ylimääräisiä huolia. Me haluamme osaltamme pitää huolen, että tämä toteutuu”, Tessa sanoo.

4 Löydät työpaikan alle kahdessa viikossa

”Meillä pääset ensimmäiseen haastatteluun jo yhden vuorokauden kuluessa hakemuksen jättämisestä”, Tessa kertoo. Haastattelu voidaankin hoitaa tarvittaessa vaikka puhelimitse.

Työllistymisen nopeus saattaakin yllättää työnhakijat, jotka ovat tottuneet pitkittyneisiin rekrytointiprosesseihin ja turhauttavaan odotteluun.

Henkilöstöpalveluliiton työntekijätutkimuksen mukaan lähes joka neljäs työnhakija sai töitä vain kolmessa päivässä henkilöstöpalveluyrityksen kautta. Reilulle kahdelle kolmasosalle työtä järjestyi alle kahdessa viikossa.

Carrotin työhaastattelussa työnhakijan kanssa käydään yhdessä läpi onko haussa vakituinen vai määräaikainen työsuhde, sekä keikka- vai kokoaikainen työ. Tarkoituksena on kartoittaa minkälainen työ sopii työntekijän juuri sen hetken elämäntilanteeseen.

Carrotin Helsingin toimistolla saattaa haastatteluun tulijaa olla vastassa myös yksi aivan erityinen rekrytoinnin ammattilainen. Katso videolta Säteen (joka on muuten ihan oikeasti palkittu sankarikoira) seikkailut erään työpäivän aikana.

Haluaisitko kuulla, minkälainen työpaikka sinulle löytyisi Carrotilta? Jätä hakemuksesi täällä vain kahdessa minuutissa ja pääset työhaastatteluun arkisin 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Katso avoimet paikat