Carrot osaksi Panostaja-konsernia

Toimitusjohtaja Jouni Arolainen:

Olemme päättäneet tarttua aktiivisesti haasteeseen, jonka työvoiman tarpeen kasvu ja toisaalta työvoiman saatavuus asettavat erityisesti rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan alojen yrityksille. Olemme vuosien varrella ansainneet kannuksemme näiden toimialojen henkilöstöpalveluiden kumppanina. Nyt haluamme valjastaa kokemuksemme ja osaamisemme osaksi näiden alojen kasvutarinoita, samalla kehittyen itse paremmaksi ja merkittävämmäksi kumppaniksi asiakkaillemme valtakunnallisesti.

Kartoitimme pitkään eri vaihtoehtoja kasvustrategiamme toteuttamiseksi. Päätös ottaa Panostaja kumppaniksi kiteytyy oikeastaan kolmeen kärkeen: luotettavuuteen, osaamiseen ja yrittäjyyden arvostukseen. Pääomistajana Panostaja ottaa merkittävän roolin Carrot:n luotsaamisesta kasvun tiellä, samalla vaalien osaamistamme ja yhtiömme tarinaa. Carrot:n perustaja Jukka Hiltunen on vastaisuudessakin tiiviisti mukana yhtiön kehityksessä, kuten tulen olemaan itsekin.

Panostaja on aktiiviseen kehittämiseen keskittynyt sijoitusyhtiö, jonka toimijoilla on vankka kokemus pk-yritysten johtamisesta ja kasvun rakentamisesta. Olin mukana luotsaamassa lisäarvologistiikkaan keskittynyttä Vindea Group Oy:tä kasvuun yhdessä Panostajan kanssa. Siinä yhteydessä opin tuntemaan tapansa toimia ja todella tehdä pysyviä ja toimivia muutoksia kasvun tiellä olevaan yhtiöön.

Merkittävä tekijä yrityksen kasvun taustalla on toimiva hallitus. Panostajan avustuksella tulemme vahvistamaan entisestään Carrot:n hallitusta, jonka ensimmäisenä tehtävänä on panna toimeen kasvustrategiamme. Tulevien kuukausien aikana tulemme keskittymään erityisesti myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, sekä ottamaan harppauksia kohti palvelujemme digitalisaatiota. Tämän vuoden jälkeen digitalisaatio tulee osaksi niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme arkea.

Tavoitteenamme on lunastaa lupauksemme Aamuksi töihin vuoden jokaisena päivänä. Rohkealla ja hallitulla kasvulla meistä tulee entistä turvallisempi kumppani kaikille sidosryhmillemme.

Jouni Arolainen
Toimitusjohtaja
Carrot Palvelut Oy